Cargando...

Som aquí per ajudar-te amb el que et preocupa

Els anys d’experiència ens permeten donar tot el suport necessari a qualsevol dona embarassada fins que el nadó fa dos anys. Atenem a tothom qui ho necessiti, sigui quina sigui la seva religió, ètnia o condició social perquè puguin afrontar de la millor manera qualsevol maternitat. A més a més, som conscients que hi poden haver moltes pors, que et pots sentir sola i no saber què fer. Fins i tot pot ser que no tinguis el suport de la teva parella o la teva família i tens la sensació que ningú t’entén. No pateixis, nosaltres et podem ajudar i tenim les eines per a fer-ho. T’informarem de totes les alternatives perquè puguis prendre un decisió lliure i ben informada. Si et trobes en aquesta situació, no ho dubtis, contacta’ns perquè et podem ajudar.

Podem ajudar-te:

  • A nivell personal

  • A nivell familiar

  • A nivell laboral

  • A nivell social

  • A nivell espiritual

Posa’t en contacte
amabe-corazon

Què oferim?

Quan una dona embarassada acut a nosaltres, primer analitzem a fons la seva situació amb una entrevista exhaustiva i personal. Valorem les seves necessitats a nivell individual i fem un anàlisis dels diferents problemes per intentar trobar-hi una solució

A AMABE tractem a cada mare d’una manera personalitzada, fem un seguiment individual de cada una durant tot l’embaràs i els primers anys de vida del nadó, establint un vincle íntim i de confiança.

Oferim tallers d’informació d’orientació laboral: com escriure un curriculum vitae, com afrontar una entrevista de treball, classes d’idioma, classes de neteja de la llar i cuina.

Col·laborem amb advocats, treballadores socials, psicòlogues, matrones i ginecòleg en cas de necessitat.

A les mares d’AMABE que ho necessitin els hi facilitem bolquers, llet en pols, tovalloletes, cremes, roba de bebè i si hi ha disponibilitat cotxet i cuna.

Oferim per a qui ho desitgi orientació i seguiment amb un capellà. Organitzem també un cop a l’any batejos per a tots els nadons nascuts a AMABE.

“Només necessitava dues coses: tenir amb qui compartir les meves preocupacions i que m’ajudéssin a solucionar-les”

Patricia, Mare d’un recent nascut i un fill de 4 anys.

“Els meus millors desitjos per a l’equip d’AMABE, sobretot per la Mercè, perquè amb la seva dedicació segueixin ajudant a més mares com jo”

Alexandra, Mare d’un bebé.

“Gràcies per no deixar-me sola i donar-me suport quan ningú més estava al meu costat”

Valeria, Mare de 2 fills.

Et podem ajudar

Junts podem trobar una solució, no estàs sola.

Posa’t en contacte