Cargando...
Blog2021-01-14T20:59:03+01:00

Butlletí Setembre-Octubre 2020

Bona castanyada a tots! 

Aquests últims dos mesos la veritat és que ens ha passat de tot: hem tingut problemes tècnics amb les goteres al local i hem hagut de fer una petita reforma, hem estat 15 dies sense llum, no hem pogut avançar tant amb la nova exposició com ens agradaria, però també han passat coses molt bones! Hem començat els tallers de formació professional a les mares, hem fet un taller de tapisseria, hem rebut moltíssima robeta de nadó… i fins i tot ens en hem anat d’excursió a Barcelona a portar una rentadora! 

Cada cas necessita de nosaltres una cosa diferent, i aquí estem, per intentar donar al màxim!

Elisabet Bujóns Buscarons, presidenta d’AMABE

Notícies Destacades

Taller de tapisseria

Teníem els puffs del local ben gastats i les cortines de la passada exposició plegades dins l’armari… Quina millor manera de treure-lis profit que fent un taller de tapisseria? Les nostres voluntàries Mercè i Roser van citar a algunes mares al local i van passar una tarda ben entretinguda entre retalls, xinxetes i pinta-ungles! El resultat? Uns puffs que semblen nous!

“Com fer el CV i com afrontar una entrevista laboral?”
Taller de formació professional

El passat divendres 23 d’octubre vam tenir la sort de poder començar amb els tallers de formació professional. La nostra voluntària Judit va explicar a les mares d’AMABE com fer un bon currículum i com fer que una entrevista laboral sigui un èxit. Tots vam aprendre molt, esperem que doni fruit ben aviat! 

amabe curriculum

Portem una rentadora fins a Barcelona!

Els nostres companys d’Hogar de Maria necessitaven una rentadora d’una voluntària d’aquí de Girona per una família de Barcelona, i ens van demanar si teníem algun voluntari d’aquí que la pogués fer arribar… Quina sort tenim que en Pau estigués disponible! Carreta amunt i furgoneta avall, vam poder fer arribar la rentadora a la familia, van estar super contents!

amabe girona septembre

Formulari on-line de socis

Ara més que mai ens hem d’actualitzar i fer-ho tot de la manera més telemàtica possible, pel que hem posat en marxa un formulari web per poder fer socis a través d’internet. Et deixem aquí el link per si pots passar-ho a tots els teus contactes! A més, com a novetat, hem obert una nova modalitat, es diu «Soci sense quota». No compromet a nivell mensual a l’hora de fer una aportació però permet estar actualitzat sobre l’activitat de l’associació. 

Accedeix al formulari a través d’aquest link: https://forms.gle/qvpa93gkbcStgKkAA

Por |octubre 31st, 2020|Categorías: Butlletí|0 Comentarios

Visita la seu d’AMABE el Patge Reial

Avui ha visitat la seu d’AMABE el patge reial dels 3 reis mags per recollir les cartes d’aquells nens més indecisos que s’esperen fins al final. Tots els nens que ens visitaven però venien ells amb un regal sota el braç: un paquet de bolquers o tovalloletes per poder repartir a les nostres mares d’AMABE que tant ho necessiten. Tot acompanyat d’una xocolata calenta amb una coca de sucre boníssima, no n’ha quedat ni un tros.

Durant la tarda hem cantat nadales, hem ballat, hem jugat amb el patge i hem pogut gaudir d’un espectacle de màgia gràcies al nostre mag voluntari Àlex Fernàndez, ens va deixar a tots impactats amb els seus trucs! Moltes gràcies a tots els que vau venir, agraïm molt la vostra col·laboració!

amabe-reis
Por |enero 7th, 2020|Categorías: Activitats|0 Comentarios
Ir a Arriba